fotograf nunta bucuresti Fotograf nunta Bucuresti Despre IMG 5876

Fotograf nunta Bucuresti

Mereu mi-am propus sa creez imagini care vor rezista in timp, de la care iti vine sa razi si sa plangi, fotografii vii care te fac sa te afunzi in amintiri. Emotiile sunt importante. Frumusetea e dragostea.
Eternitate, joaca, viata, bucurie, fluturasi in stomac…cateva cuvinte care imi definesc stilul fotografic si viziunea artistica.
Sunt sensibila, rebela, visatoare. O mare parte din inima si suflet este ocupata de fiica mea Laetitia si sotul Costin. Restul e fotografie.

FotoProiecte:
“Iubiri Urbane” – calatoresc in cautarea unor cupluri visatoare, cu spirit hippie si boem. Fotografiez relatia lor de dragoste. Momente intime, frumoase, gingase, naturale. Sunt persoane care nu se tem de prejudecati, incalca regulile, sunt increzatore si curajoase.

Lucrarile mele recente pot fi urmarite aici:
Facebook
Instagram
Tumblr – pagina dedicata proiectului “Iubiri Urbane”
Mesajele ajung aici: office@photomicona.ro Citesc&raspund cu mare drag.
Vocea mea (uneori si a Laetitiei) o puteti auzi la 0740.772.533.

Stiu ca e greu sa gasesti un fotograf de nunta in Bucuresti, de aceea am creat Photomicona, locul in care eu si sotul meu imbinam calitatea cu eficienta si eleganta cu pragmatismul pentru a-ti oferi amintiri care nu se ofilesc la trecerea timpului.

Noi facem cu mult mai mult decat fotografie. In momentele tale cele mai speciale si mai intime, obiectivul meu va fi acolo sa imortalizeze totul, ca un pictor iscusit. Dincolo de o meserie frumoasa, am descoperit ca fiind fotograf de nunta in Bucuresti este o acivitate plina de satisfactii, pentru ca imi permite sa ma alatur mereu unei noi sarbatori a iubirii si sa cunosc oameni frumosi si interesanti.

Mai mult decat atat, sa fii fotograf de nunta in Bucuresti este o provocare. Nu spun asta numai din perspectiva faptului ca Bucurestiul este un oras aglomerat si mereu pe fuga, ci mai degraba gandind despre Capitala ca este un spatiu in care timpul si oamenii se condenseaza la varianta lor cea mai eficienta. Eu am o inclinatie catre dialog, iar lucrul cu oamenii se numara printre marile mele pasiuni. Eu sunt fotograful de nunta caruia ii poti spune orice iti trece pe cap si caruia ii poti cere cele mai neverosimile incadraturi. Imi doresc sa radem impreuna si sa complotam legat de detaliile ceremoniei. Eu stiu ca o fotografie face mai mult decat 1000 de cuvinte, iar imaginile surprinse de obiectivul aparatului meu de fotografiat “vorbesc” despre povestea voastra de dragoste mai graitor decat ar face-o un roman.

Avantajele mele cele mai evidente (si, implicit, ale tale daca vei alege sa colaboram) sunt naturaletea si prospetimea imaginilor pe care le surprind. Ma caracterizeaza profesionalismul cu care imi fac treaba la evenimente si in studio iar majoritatea clientilor imi spun ca sunt o persoana deschisa si comunicativa, cu care se poate discuta usor. Daca te pregatesti sa iti schimbi viata, fie printr-un nou membru al familiei, fie printr-un “da” hotarat in fata familiei si a lui Dumnezeu si ai nevoie de un fotograf de nunta in Bucuresti sau orice alt oras din tara, iti recomand sa ma contactezi si sa bem o cafea impreuna.

Vei descoperi un fotograf pasionat de meseria lui si pasionat de oamenii care ii trec prin fata obiectivului, un fotograf de nunta pentru care momentele pe care le surprinde sunt mai importante decat orice decor si unul din putinii fotografi de nunta din Bucuresti care te va face sa te simti confortabil zambind unei lentile de sticla!